Salotka

Loksasalotka | Je to cibulovina, ale ja radšej tiramisu

salotkasalotka
Niečo pre Huliaka Zdroj: www.topky.sk
 
pm
pm | 29.5.2024 13:56

uležané medvedie laby bola obľúbená pochúťka Sama Hawkensa, myslím že dokonca trval na tom, že sa už musia "hýbať"


Lucy in boots
Lucy in boots | 29.5.2024 14:15

Medvedie mäsko býva tvrdé. Možno červíky ho zmäkčia.


Mick
Mick | 29.5.2024 16:53

Medved musi byt tvrdy, aby v divocine prezil.


Nathanael
Nathanael | 29.5.2024 18:48

Laby sa zahrabali, aby sa do nich pustili červy. Medvedie šunky sa zase nosili pod sedlom, tak zmäkli. Jestli se nepletu :)


pm
pm | 29.5.2024 20:37

áno, indiáni aj skúsení zálesáci strčili ráno surový stejk pod sedlo a večer bol po celodennej jazde akurát vhodný na panvicu


Mick
Mick | 29.5.2024 21:44

PB, chcel by som vidiet ten konsky chrbat, cely od krvi a much. Vtedy zalesaci o igelitovych vreckach ani nechyrovali. A okrem toho, je vobec dobry napad vytlacit zo stejku vsetku stavu? Prave naopak, kuchar sa snazi udrzat vsetko vnutri.
Toto pan May nedomyslel.


ygnac
ygnac | 29.5.2024 22:16

Prave preto bol dobry. Nasiaknuty od slaneho potu kona. Maso bolo cely cas aj roztlacane, vlakna v nom boli uz potrhane. Uplne jemnucke.


pm
pm | 29.5.2024 22:19

mick: divoký západ zase až tak na kulinárske zážitky nedbal. a old shatterhand si podobným spôsobom upravoval aj tabak, alebo skôr nejaké byliny vhodné na fajčenie, keď nebol tabak.


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
SkryťZatvorit reklamu
loader