PB, chcel by som vidiet ten konsky chrbat, cely od krvi a much. Vtedy zalesaci o igelitovych vreckach ani nechyrovali. A okrem toho, je vobec dobry napad vytlacit zo stejku vsetku stavu? Prave naopak, kuchar sa snazi udrzat vsetko vnutri.
Toto pan May nedomyslel.
mick: divoký západ zase až tak na kulinárske zážitky nedbal. a old shatterhand si podobným spôsobom upravoval aj tabak, alebo skôr nejaké byliny vhodné na fajčenie, keď nebol tabak.
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
uležané medvedie laby bola obľúbená pochúťka Sama Hawkensa, myslím že dokonca trval na tom, že sa už musia "hýbať"
Medvedie mäsko býva tvrdé. Možno červíky ho zmäkčia.
Medved musi byt tvrdy, aby v divocine prezil.
Laby sa zahrabali, aby sa do nich pustili červy. Medvedie šunky sa zase nosili pod sedlom, tak zmäkli. Jestli se nepletu :)
áno, indiáni aj skúsení zálesáci strčili ráno surový stejk pod sedlo a večer bol po celodennej jazde akurát vhodný na panvicu
PB, chcel by som vidiet ten konsky chrbat, cely od krvi a much. Vtedy zalesaci o igelitovych vreckach ani nechyrovali. A okrem toho, je vobec dobry napad vytlacit zo stejku vsetku stavu? Prave naopak, kuchar sa snazi udrzat vsetko vnutri.
Toto pan May nedomyslel.
Prave preto bol dobry. Nasiaknuty od slaneho potu kona. Maso bolo cely cas aj roztlacane, vlakna v nom boli uz potrhane. Uplne jemnucke.
mick: divoký západ zase až tak na kulinárske zážitky nedbal. a old shatterhand si podobným spôsobom upravoval aj tabak, alebo skôr nejaké byliny vhodné na fajčenie, keď nebol tabak.